Product categories

Airco Eindhoven

Wij staan in voor de montage van uw airco in de regio van Eindhoven. Kiest u voor een professionele afwerking, een persoonlijke aanpak van uw problemen en een grote deskundigheid, dan kiest u voor Coolvent. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij immers snel de beste oplossing voor u te vinden. Ook kunnen wij u gemakkelijk advies geven hoe het nog beter kan.

 

Beste airco producten

Coolvent biedt zowel single split als multi split airco’s.
Bij een multi split airco is er één buitenunit en meerdere binnenunits. U kunt dan dus meerdere kamers op temperatuur houden met elk een eigen temperatuurinstelling.

 

Kwaliteitsservice

Coolvent staat garant voor een uitstekende montage van uw airco installatie. Onze specialisten hebben een gedegen kennis over de nieuwste technologieën inzake airco. U kunt kiezen tussen twee merken, want wij kunnen zowel een LG airco als Maxicool airco monteren. De beperking tot twee merken heeft alleen maar voordeel. Ten eerste zijn wij ervan overtuigd dat deze merken de beste zijn voor alle airco-oplossingen. Ten tweede kunnen wij u zo garanderen dat de installaties tot in de fijnste details goed zijn gemonteerd. Ten derde kunnen wij door onze beperking van merken én regio u ook de laagste prijs garanderen. En dit zonder aan kwaliteit in te boeten!

Reparatie en onderhoud

Onze specialisten kunnen ook uw reeds bestaande airco repareren en onderhouden. Zelfs als deze niet door ons gemonteerd is en het niet tot de merken behoort die wij doorgaans installeren. Onze specialisten zullen u ook tijdig waarschuwen wanneer u uw bestaande installatie zal moeten vervangen en/of hoe u de efficiëntie ervan kunt verbeteren. Dankzij de grote deskundigheid van onze werknemers, die wij geregeld op bijscholing sturen om ze kennis te laten maken met de nieuwste technologieën, weten zij u steeds de beste oplossingen voor te schotelen.

 

Vraag een offerte aan! (gratis)

Als u zeker wilt zijn van een deskundige installatie aan een zeer goede prijskwaliteitsverhouding, kies dan voor Coolvent. Voor specifieke vragen mag u ons altijd telefonisch (06 51312612) of per e-mail : info @ coolvent.nl contacteren. Wilt u wel eens weten wat een voordelige maar kwalitatieve ventilatie kost, vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.