Product categories

Hoogst gewaardeerde producten

Gecertificeerd airco, ventilatie en warmtepomp specialist Coolvent

Coolvent is gecertificeerd bedrijf in Eindhoven dat de installatie van een airco, ventilatie en warmtepomp installatie verzorgt. Elke installatie dat wij leveren is van hoge kwaliteit en wordt uiterst professioneel geïnstalleerd. Dit altijd in nauw overleg met u om ervoor te zorgen dat al uw noden opgelost raken. Onze installateurs zijn daarnaast ook steeds goed op de hoogte van de nieuwste snufjes op het vlak van de airco en ventilatie installaties.

 

 

Over coolvent lichttoren

F-gassen certificaat conform BRL 100

 

Coolvent staat dus garant voor een degelijk geïnstalleerde ventilatie en/of airco. Onze jarenlange ervaring biedt ons de kennis van deze technologieën. Doordat we al 9 jaar vertrouwd zijn met airco’s en meer dan 15 jaar ervaring hebben met diverse ventilatietechnieken hebben we een gedegen kennis opgebouwd. Deze grote ervaring heeft ons namelijk kennis laten maken met allerhande systemen en technieken. Hierdoor kunnen wij u goed en advies geven en u de beste oplossing aanreiken voor uw probleem. En dat is niet noodzakelijk het duurste!

 

 

Airco Eindhoven en omstreken

 

Coolvent plaatst installaties voor airco en ventilatie in Eindhoven en omstreken. Heeft u een bedrijf in Eindhoven en omstreken? Aarzel dan niet om ons te contacteren en een gratis, vrijblijvende offerte aan te vragen. Op deze manier bent u zeker dat u een nieuwe ventilatie en/of airco installatie aankoopt dat professioneel wordt afgewerkt met de grootste deskundigheid. Kies vandaag nog voor Coolvent!

Coolvent

Lichttoren 32

5611 BJ  Eindhoven

www.coolvent.nl

E: info@coolvent. nl

BTW: NL002253836B92

KvK: 61330620