Product categories

Hoogst gewaardeerde producten

Ventilatie installatie door Coolvent

Coolvent is het bedrijf dat in Eindhoven en omstreken uw ventilatie installeert. Dankzij onze gedegen kennis van ventilatiesystemen en technieken kunt u er zeker van zijn dat onze werknemers u de beste service bieden. In overleg met u weten wij snel wat uw noden, problemen en/of wensen zijn. Op basis hiervan stellen onze specialisten één of enkele mogelijke oplossingen voor. Op maat van uw bedrijf installeren we de beste ventilatie-oplossing voor u!

 

Eigen deskundige specialisten

Coolvent werkt uitsluitend met eigen werknemers. Op deze manier weten we dat zij gewapend zijn met de nodige kennis. De monteurs krijgen via ons kantoor de opdracht om aan een project te werken. De opdrachtgevers geven doorgaans de luchtkanalen aan, maar in noodgevallen kan Coolvent deze luchtkanalen ook zelf ophalen. Coolvent is goed op de hoogte van de nieuwste technische toepassingen. Dit kan gaan van het plaatsen van geurfilters tot het aanleggen van luchtkanalen. Voor elke vorm van ventilatie bent u dus bij ons aan het goede adres.

Deskundig in engineering

Coolvent kan borg staan voor het hele traject van de engineering, de productie en de montage voor de ventilatie die u nodig hebt. Dankzij onze geschoolde monteurs kunnen wij de grootste deskundigheid aan de dag leggen, waardoor u tijdens het monteren van uw nieuwe ventilatie zo weinig mogelijk overlast hebt. Wij bereiden al vanaf het begin de aanleg van de luchtkanalen goed voor. Het aanpassen van deze theoretische studie in de praktijk, doordat de locatie specifieke problemen heeft, is uiteraard geen probleem!

Vraag een offerte aan! (gratis)

Als u zeker wilt zijn van een deskundige installatie aan een zeer goede prijskwaliteitsverhouding, kies dan voor Coolvent. Voor specifieke vragen mag u ons altijd telefonisch (06 51312612) of per e-mail : info @ coolvent.nl contacteren. Wilt u wel eens weten wat een voordelige maar kwalitatieve ventilatie kost, vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.